تب تورم تابستانی در بازار خوراکی ها

به گزارش مجله یک کامپیوتر، مرکز آمار ایران تغییرات میانه قیمت اقلام خوراکی در منطقه ها شهری در مردادماه 1400 را منتشر نموده است. بر مبنای این گزارش در گروه نان و غلات، اقلام برنج ایرانی درجه یک با 3.4 درصد ،شیرینی خشک و رشته آش با 2.5 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.

تب تورم تابستانی در بازار خوراکی ها

بعلاوه در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآورده های آن ها، ماهی قزل آلا با 8.9 درصد ،مرغ ماشینی با 7.2 درصد و گوشت گاو یا گوساله با 6.6 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.

در گروه لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن هم بیشترین افزایش قیمت مربوط به تخم مرغ ماشینی با 8.9 درصد، ماست پاستوریزه با 5.6 درصد و شیر پاستوریزه با 5.4 درصد بوده است. در این گروه روغن نباتی جامد با 2.3 درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.

در گروه میوه و خشکبار هم پرتقال با 39.5 درصد و سیب با 8.2 درصد بیشترین افزایش و لیمو­ترش با 14.1 درصد و هندوانه با 9.8 درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل تجربه نموده اند.

به علاوه در گروه سبزیجات و حبوبات، بیشترین افزایش قیمت مربوط به هویج فرنگی با 70.5 درصد، قارچ با 14.7 درصد و گوجه فرنگی با 9.9 درصد بوده و بیشترین کاهش قیمت هم مربوط به سیب زمینی با 4.9 درصد و بادمجان با 4.1 درصد بوده است.

بعلاوه در گروه قند و شکر، آشامیدنی ها و سایر خوراکی ها سس مایونز با 6.5 درصد و نوشابه گازدار با 5.9 درصد بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل را به خود اختصاص داده اند.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا، مکزیک و کوبا

منبع: اتاق بازرگانی ایران
انتشار: 24 مهر 1400 بروزرسانی: 24 مهر 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 63399

به "تب تورم تابستانی در بازار خوراکی ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تب تورم تابستانی در بازار خوراکی ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید